006_zwangerschapsfotografie_fotograaf_zwolle-9b909c910b

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. De zwangerschap is een mooie en intense periode van voorbereiding, verandering en verwachting.

Een heel bijzondere ontwikkeling voor de vrouw en haar lichaam. Je lichaam verandert, deze veranderingen brengen fysische, maar ook emotionele aanpassingen met zich mee. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de bevalling en de ontwikkeling van het kindje.

Dit alles kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, spierkrampen en opbouwen van stress, want ook geestelijk is dit alles een hele aanpassing voor jou. Een zwangerschapsmassage is een ideale manier om lichaam en geest te ontspannen.

Zwangerschapsmassage  bevordert de bloedcirculatie, vermindert rug- en bekkenklachten en versoepelt de spieren. Zorgt voor een betere nachtrust, stressafname , ontspannen van lichaam en geest.

“Een cadeautje voor jezelf en voor jouw baby die volop meegeniet…. een bewust samenzijn tussen moeder en baby….”

Een zwangerschapsmassage kan ontvangen worden vanaf de 4de maand tot het einde van de zwangerschap en terug vanaf 4 weken na de bevalling.

Aan de massage gaat een  kort intake- gesprek vooraf.

Tijdens de massage worden de rug, de onderrug, de benen, de voeten, de buik, de armen, de handen en het gezicht gemasseerd. Enkel het gedeelte dat gemasseerd wordt, wordt bloot gemaakt.

De massage gebeurt in zijlig, uw lichaam wordt ondersteund door kussen om u een optimaal ligcomfort te bezorgen. Dit alles vindt plaats in een verwarmde ruimte met een rustgevende sfeer en aangepaste verlichting en resulteert in een maximaal ontspannen.

Duur 75min
Prijs 60€